Проведення Дня цивільного захисту, 17.04.2019

Проведення Дня цивільного захисту, 17.04.2019

17 квітня 2019 року в Київському вищому професійному училищі деревообробки був проведений День цивільного захисту. У рамках заходу відбувся перегляд відеоматеріалів на тему: "Дії людини в надзвичайних ситуаціях" у всіх навчальних групах; відпрацьовані прийоми застосування засобів індивідуального захисту в умовах надзвичайних ситуацій; відпрацьовані прийоми евакуації з приміщень будівлі у випадку виникнення пожежі; проведений медичним працівником тренінг з педагогічними працівниками на тему: "Надання першої медичної допомоги потерпілому". ...
Читати далі
Участь та призове місце у міському конкурсі фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти м.Києва за професією “Кухар”, 09.04.2019

Участь та призове місце у міському конкурсі фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти м.Києва за професією “Кухар”, 09.04.2019

       09 квітня 2019 року на базі Державного навчального закладу «Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва» відбувся міський конкурс фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Києва за професією «Кухар». Київське вище професійне училище деревообробки на конкурсі представляв учень групи К31 Горбаха Михайло, який успішно впорався з теоретичним та практичним завданнями та посів ІІ призове місце! Вітаємо Михайла з перемогою! Велика вдячнісь майстру виробничого навчання Буринській Ользі Віталіївні за підготовку учня до міського конкурсу! Так тримати! ...
Читати далі
Проведення училищного конкурсу фахової майстерності з професії “Кухар”, 29.03.2019

Проведення училищного конкурсу фахової майстерності з професії “Кухар”, 29.03.2019

29 березня 2019 року в Київському вищому професійному училищі деревообробки відбувся конкурс фахової майстерності з професії "Кухар" серед учнів груп №№ К21 та К31 .         Першим етапом конкурсу було виконання учнями тестових теоретичних завдань з предметів професійної підготовки.        На другому етапі конкурсу завданням для учасників конкурсу було приготування двох страв: філе курячого фаршированого зі складним гарніром та яблук смажених у тісті.       Переможцями конкурсу  стали: І місце: Горбаха Михайло  (група К31) ІІ місце: Кривопиш Анна (група К21) ІІІ місце: Шуляк Аліна  (група К21) Вітаємо переможців та учасників конкурсу! Бажаємо творчих досягнень та професійного зростання!      ...
Читати далі